);

Diensten

Doelbepaling

Laat Jorganisatie mee uw doelen bepalen of begeleiden in het duidelijk formulieren van uw doelen.
Wat zijn de belangrijkste doelen van uw bedrijf? En hoe meet u deze doelen?  Jorganisatie helpt u bij het formuleren van uw doelstellingen en de plannen en acties om uw doelen vervolgens te halen.

Analyse

Waar zit uw potentieel? Jorganisatie helpt bij Proces- of business analyse om verbeteringen te bewerkstelligen. Verbeteringen met resultaat die u vooruit helpen.
Naast interne analyses is Jorganisatie ook inzetbaar op externe analyses: Een analyse van de markt of van de concurrentie om uw onderscheidende factor te bepalen.

Plan

Strategie, jaarplan en/of marketingplan? Maar ook een siteplan: Jorganisatie helpt u met het opstellen van uw plannen. Wat krijgt u: structuur, heldere taal en duidelijke, uitvoerbare plannen.

Communicatie

Ondersteuning bij het overbrengen van uw boodschap? Jorganisatie helpt u met uw tekst of de kaders daarvan voor uw communicatieboodschap. Nee Jorg is niet de beste tekstschrijver, er zijn betere. Maar ook héél veel slechtere. Jorganisatie legt een basis voor uw tekst. Of hij kan heel duidelijk de kaders geven voor een tekstschrijver die er vervolgens qua inhoud én verhaal de onderscheidende tekst van maak.

Marketing

Waarmee valt u op in de massa? Jorganisatie helpt bij het bepalen van uw onderscheidende propositie én hoe daarvan gebruik te maken. Als de basis is gelegd door bijvoorbeeld een concurrentie of een SWOT analyse is het helder wat uw boodschap en uitstraling moet worden. Dat is het moment om te gaan nadenken over een ondersteunend design en communicatie. Dankzij Jorganisatie wordt uw marketing krachtiger.

Sessiebegeleiding

U wilt een brainstorm organiseren of een sessie om focus te krijgen in uw team? Jorganisatie doet samen met u de voorbereiding en de uitvoer. In een efficiënte sessie komen we dan tot concrete resultaten waarmee u vooruit kunt!