);

Referenties

Lees hier enkele referenties van mijn opdrachtgevers:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Wij hebben Jorganisatie bij verschillende ontwikkelingen in ons bedrijf betrokken. En dat blijven we doen. Mede dankzij zijn plannen en uitwerkingen hebben we stappen gemaakt met ons bedrijf en nieuwe markten aangeboord.

Jorg of Jorganisatie is altijd gestructureerd en hij levert altijd meer dan je verwacht.

We hebben Jorg als extern deskundige aangetrokken omdat we op zoek waren naar structuur in onze prioriteiten en mogelijke aanvullingen op ons businessplan. Jorg heeft ons met een resultaatgerichte, heldere aanpak de juiste weg op gestuurd. Eens per kwartaal geldt Jorg nog als klankbord om de focus te behouden. Kortom; wij zijn een tevreden klant.

Bij Rabobank werken we aan een complex project met vele stakeholders en belangen. Jorg heeft hierin een belangrijke rol als Lead Product owner die de richting aangeeft, doelen stelt die de business wil bereiken en met het project team de vertaling maakt naar concrete oplossingen waar klanten behoefte aan hebben. Met zijn analytisch denkvermogen, pragmatische aanpak van problemen, betrokkenheid en doorzettingsvermogen weet hij organisaties te bewegen en concrete oplossingen te realiseren. Met een eerlijke en transparante aanpak en met een sterke gedrevenheid om invulling te geven aan de vragen van zijn klanten!